Piercing Bolt


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


Nem szükséges regisztráció a webáruházban való nézelődéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek jellemzőinek, árának megtekintéséhez. A megrendeléshez szükséges a regisztráció. A megrendelés leadásával az ÁSZF-ben foglaltakat eflogadottnak tekintjük ezért kérjük olvasd végig, amennyiben valamely itt leírt szabállyal nem értesz egyet, ne regisztrálj.

Regisztráció: A megrendelés a regisztrációval kezdődik. Ki kell tölteni az űrlapot értelem szerűen és pontosan: név, lakcím, telefonszám, jelszót kell választani, stb. A regisztrációt követően a megadott e-mail címre regisztrációs levelet küldünk, melyben a belépési adatokat is megtalálod.

Adataid: Ezekre a személyes adatokra a rendelés zökkenőmentes teljesítéséhez van szükségünk. Az általad megadott személyes információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag a rendelési folyamat lebonyolítására, hírlevelünk megküldésére (amennyiben igényled), illetve felmerülő probléma esetén a Veled való kapcsolatfelvételre használjuk, azt harmadik személynek semmilyen körülmények között sem adjuk ki.

Adatmódosítás: Ha adataidban változás történik, felhasználói fiókodban módosíthatod. A hírlevelekről leiratkozhatsz.

Árak és költségek: A weboldalon látható árak a vásárló által fizetendő árak. Szállítási költség 1200 Ft.

Garancia: A termékekről nyugtát küldünk, tételes áfás számla igény esetén megrendeléskor mindenképp jelezd nekünk. A termékre 1 hónap garanciát vállalunk, mely a termék kézhez vételétől számított, és rendeltetésszerű használat esetén értendő.

Elállási jog: A termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül elállhatsz a vásárlástól, vagy kérheted a termék cseréjét amennyiben nem megfelelőt választottál.


 Áru cseréjével, visszavételével kapcsolatos információk:


-      Vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben a info@piercingbolt.com címen. Az e-mailben kérjük add meg megrendelésednek számát, a problémás termék nevét, a probléma jellegét. Az áru személyes cseréjére nincs lehetőség.

-      Írd meg nekünk, hogy mi a problémád a temrékkel, és hogy a termék cseréjét vagy a termék árát szeretnéd visszakapni. A cserélni kívánt termék esetén a felmerülő szállítási költségek a vásárlót terhelik. A cseretermék drágább, a különbözetet meg kell fizetned, ha olcsóbb, a különbözetet mi fizetjük vissza. A cseretermék postázási díja is a vásárlót terheli, ami elsőbbségi ajánlott küldeményként 500 Ft. Ha a termék árát szeretnéd visszakapni, kérlek add meg a bankszámlaszámot ahova visszautaljuk a termék árát legkésőbb 30 napon belül.

-        Higiéniás okokból testékszereket és kontaktlencséket nem áll módunkban cserélni.

-      Garanciális probléma esetén kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben a info@piercingbolt.com címen. Erre a termék kézhezvételétől számított 1 hónapon belül van lehetőséged. Az e-mailben kérjük add meg megrendelésednek számát, a problémás termék nevét, a probléma jellegét és a csere módját. Hibás terméknél visszakérheted a termék árát, ez esetben bankszámlaszámot is adj meg ahova utalhatjuk az összeget, kérheted az azonos termkékre való cserét (amennyiben van raktáron az adott fajtából) vagy választhatsz másik terméket. A csereterméket azonos árban választhatod, ha drágább terméket választasz, a különbözetet meg kell fizetned, ha olcsóbb terméket, a különbözetet mi fizetjük vissza. Az áru személyes cseréjére nincs lehetőség. Hibás termék esetén a felmerülő szállítási költséget nem kell megfizetned.

-      Garnitúránál és készletnél a termékek egy csomagba tartozó összes darabját kérjük visszaküldeni.

-      Az akciós feltételekkel megrendelt, valamint időszakos vásárlási kedvezmény igénybevételével teljesített termékek kicserélése esetén az alábbi szabályok az irányadóak. A megrendelő az eredeti feltételek (akciós árcsökkentés vagy vásárlási kedvezmény) szerint jogosult azonos terméket választani, azonban akciós árcsökkentéssel vagy vásárlási kedvezménnyel nem érintett, eredetitől eltérő termékek választása esetén az eredeti termékhez kapcsolódó csökkentett ár vagy vásárlási kedvezmény nem alkalmazható.

 FőoldalFőoldal

Kosár  

(üres)

Új termékek

Jelenleg nincsen új termék